Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rouwcafé Gemeente Elburg.

november 26 @ 7:30 am - 9:00 pm

Gratis

Rouwcafé Gemeente Elburg: wat is het en kan het ook iets voor u/jou betekenen?

Verlies, afscheid en rouw bespreekbaar maken, dát is waar J.Mischja van Marion meer aandacht voor wenst. Vanuit haar eigen ervaringen uit het verleden maar bovenal vanuit haar professie in het heden.

En om wat voor een soort rouw gaat het dan? Om werkelijk álle vormen van rouw. Rouw is heel divers en erg persoonlijk, aldus Mischja. Van het verlies van een dierbare aan het leven of aan de dood tot aan het verlies van gezondheid bij jezelf of een geliefde. Maar ook het verlies van huis en haard, werk en ja… zelfs het verlies van b.v. een huisdier. Alle vormen van verlies en afscheid nemen brengen rouw met zich mee.

Rouwcafé Gemeente Elburg biedt een veilige plek om anderen te ontmoeten die in stilte samen willen zijn, willen luisteren en/of willen praten over verlies, afscheid en rouw. Ongeacht leeftijd en geloofsovertuiging: Rouwcafé Gemeente Elburg is er voor iedereen die er behoefte aan heeft!

Praten over verlies, afscheid (moeten nemen), rouw en over de dood. Niet alleen over het onderwerp zélf maar bovenal met wat voor een soort gevoelens en emoties dit gepaard gaat. Wat het wérkelijk met je doet, waar je tegen aanloopt  en hoe je dat ervaart en hoe je ermee omgaat. Het verschil in beleving tussen jou en je omgeving. Is het vanuit je omgeving als vanzelf sprekend of heb je het gevoel hierin alleen te staan. Hoe ga je daar allemaal mee om? Of hoe zou je dit misschien anders wensen? En zo ja: hoe maak je dit kenbaar?

Al deze avonden en ochtenden zijn gratis en voor een ieder die daar behoefte aan heeft; ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging en wel/geen eigen directe ervaringen! Voel je gewoon en tegelijk ook bijzonder welkom! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact  met Mischja op, tel. 06. 1222 9695.

Liefdevolle groet,

J.Mischja van Marion.                                                                                                                                                 Meervoudig gediplomeerd begeleidster als het om gezondheid en welzijn bij leven, sterven, uitvaart en rouwen gaat.

tel. 06. 1222 9695.

Gegevens

Datum:
november 26
Tijd:
7:30 am - 9:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijkontmoetingscentrum Jeanne d’Arc
Hertog Willemweg 3
't HARDE, Gelderland 8084 VP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06.1222 9695