Guasha Therapie

Guasha – Therapie

Guasha, wat is het?

Guasha is een therapie welke al meer dan 2000 jaar oud is. De therapie komt oorspronkelijk Zuidoost Azië en is uiteindelijk in China doorontwikkeld tot een ware therapie, gestoeld op de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde). In China is dit dan ook een hele normale therapie om van klachten en ziektes af te komen/te verlichten als wel je lichaam preventief te behandelen om zo ziekten en klachten te voorkomen.

Guasha, hoe gaat het?

Er wordt met een voorwerp over de huid “geschraapt” wat blokkades in het lichaam opheft zodat doorbloeding en levensenergie worden gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en nieuwe voeding en zuurstof wordt aangevoerd.

Guaha bevordert de bloedsomloop, ontgift en ontzuurt, stimuleert je immuunsysteem, stimuleert de werking van je organen, brengt emoties opnieuw in evenwicht en ontspant.

Waar kun je het voor gebruiken?

Denk allereerst aan dagelijkse (pijn)klachten: spanning in nek en schouders, vastzittende spieren/bindweefsel, rugklachten, hoofdpijn, migraine, spanningshoofdpijn, last van blessure’s, spijsverteringsproblemen, verkoudheid en ga zo nog maar even door.

Ook chronisch ongemak kan wellicht bij jou worden verlicht en/of verholpen. Denk aan stress, burn-out, onrust, benauwdheid. Heb jij klachten die hier niet worden genoemd en wil je weten of Guasha wat voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op. Telnr. 06. 1222 9695.

Naast dat het therapeutisch werkt, werkt het ook ontspannend wat al met al maakt dat het een therapie is die veelvuldig kan worden ingezet.

Guasha, wat kost het?

Enkele Behandelingen*:

Guasha – Gezichtsbehandeling € 55,00

Guasha – Lichaamsbehandeling € 55,00

* Van de Enkele Behandelingen is de consult-lengte ca 1 uur.

Combi Behandelingen*:

Ontspanningsbehandeling met Guasha- Gezichtsbehandeling € 79,50

Ontspanningsbehandeling met Guasha – Lichaamsbehandeling € 82,50

Guasha – Lichaamsbehandeling met Guasha – Gezichtsbehandeling € 92,50

* Van de Combi Behandelingen is de consult-lengte ca 1,5 uur.

Heeft u vragen of dat Guasha ook iets voor jou kan betekenen, schroom dan nooit vrijblijvend contact op te nemen!

J.Mischja van Marion,

gecertificeerd Guasha-therapeute.

Tel.nr. 06. 1222 9695