Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

 

Wij mensen worden dagelijks blootgesteld aan positieve energieën: heerlijke ontmoetingen met fijne mensen, leuke activiteiten, heerlijke uitjes. Ook ervaren we soms minder fijne energieën: agenda’s, opdrachten, deadlines en informatie die we wellicht liever niet hadden willen weten. Al deze informatie en energie slaan we op in ons menselijk systeem welke in balans dient te blijven willen we ons happy voelen en goed kunnen blijven functioneren.

Zolang je jezelf in balans weet te houden, je een blij mens voelt en gezond en fit bent is hier allemaal niks mis mee. Soms komt het voor, en dit is voor ieder persoonlijk, dat het even -of langere tijd- teveel is (geweest). Dan is het tijd voor actie!

Hoe doe je dat? Vanuit Liefdevolle Begeleiding worden er meerdere vormen van lichaamsbehandelingen aangeboden. Behandelingen om jezelf eens lekker te ontspannen, behandeling om de zgn. triggerpoints te laten ontspannen of behandelingen welke het zelfherstellend vermogen van je lichaam “aanzetten” zodat je lijf zich zelf gaat herstellen en opruimen.

Onderstaand zijn er een aantal lichaamsbehandelinge weergegeven.

Mocht je informatie willen of gelijk een afspraak maken? Bel dan vrijblijvend met telefoonnummer 06. 1222 9695.

Liefdevolle groet,

J.Mischja van Marion, Gediplomeerd holistisch therapeut.

Ontspanningsmassage*:

Jezelf even lekker ontspannen en misschien zelfs wel wegdromen door de heerlijke massage’s, klanken en geuren terwijl er ook nog verschillende massagetechnieken worden toegepast welke je lijf aanzetten tot afvalstoffenafvoer. Hoe heerlijk is dat?

€ 47.50 incl. voetenbad en thee.

Bel, sms/app voor een afspraak: telnr. 06. 1222 9695

‘Ooooo heeeeeerlijk; ik lag zó te slapen terwijl ik tegenwoordig zó slecht in slaap kom!’

mevr. L. uit A. (50 jaar)

Gezondheidsmassage*:

Bij de gezondheidsmassage worden er massagetechnieken toegepast die het systeem aanzetten tot afvalstoffenafvoer en die het lichaam “aanzetten” tot zelfherstellend vermogen. Een krachtige therapie welke vooral voor klachten als hoofdpijn, spierpijn en vastzittende spieren érg effectief is zónder dat je er hinder aan ondervindt.

€ 57,50 incl. voetenbad en thee.

Bel, sms/app voor een afspraak: telnr. 06. 1222 9695

‘Ik geloofde er niet in; zweverig gedoe! Maar bij wéér hoofdpijn toch maar eens proberen. Ik vind het nóg lastig om toe te geven maar tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofdpijn en pijn in mijn nek wegtrekken. Héél apart! Toen ik zei dat ik naar de wc moest terwijl Mischja op een bepaald punt op mijn voet drukte moest ze lachen. ‘Wil je het eerlijk weten? Ik druk nu op het punt van je blaas’. Wat ik al zei, ik vind het lastig toe te geven maar: hoe zweverig ook, het heeft me direct van mijn hoofdpijn afgeholpen! Mischja dankjewel!’

dhr. K uit Z. (23 jaar)

* Massagetechnieken welke o.a. en afwisselend worden toegepast zijn:

– voetreflexologie

– quasha

– ontspanningsmassagetechnieken

– klankschaalmassage

– reiki-technieken

* Voor alle behandelingen geldt dat vooraf een intake zal worden gehouden. Hierbij wordt er gekeken of het verantwoord is een massage te ondergaan. Mocht hier twijfel over bestaan zal eerst een regulier arts geraadpleegd dienen te worden.

Massages lijken onschuldig echter het tegendeel zou waar kúnnen zijn! Daar gezondheid en welzijn mijn uitgangspunten bij iedere vorm van begeleiding zijn, zal ook hier zorgvuldig mee omgegaan worden. Bij twijfel zal er een doorverwijzing naar reguliere geneeskunde volgen.